Manta Travel Manta Travel
Manta Aktie

Bali landeninformatie

Indonesië bestaat uit vele eilanden, een van de mooiste hiervan is Bali. De natuur van Bali kenmerkt zich door heuvelachtig landschap en prachtige terrasvormige rijstvelden naast haar fraaie stranden met luxe hotels.

De Balinezen noemen hun eiland dan ook niet voor niets Pulau Dewata: Godeneiland. De voornaamste inkomsten bron voor Bali is de rijstteelt, je vindt hier dan ook de mooiste sawa’s van Indonesië. De Balinees is creatief, dit uit zich in houtsnijwerken, schilderen, dansen en muziek maken. Deze uitingen worden, soms tot vervelens toe, aan de "toerist" gebracht.

De bevolking van Bali is in hoofdzaak Hindoestaans, waarbij de omringende eilanden en landen in hoofdzaak islamitisch zijn. Tijdens een verblijf op Bali is het zeer waarschijnlijk dat u een of meerdere processies mee zult maken. Ook staat Bali bekend om zijn vele tempels. Deze tempels zijn een bezoek meer dan waard.

Het toerisme vindt hoofdzakelijk plaats langs de kusten.
Kuta Beach wordt veelal door jongeren bezocht, de uitgaansgelegenheden hier zijn zeer geliefd en eigenlijk het enige op het eiland. Voor de rust komt vooral de noordoost zijde van het eiland en de binnenlanden in aanmerking.

Bali biedt de toerist een hoeveelheid van bezienswaardigheden, de uitbundige flora en fauna, bijzondere architectuur van woningen en tempels. En natuurlijk zijn er vele sportieve activiteiten, zoals kite-surfen, wave-surfen, fietsen, raften en duiken.

Bali heeft het hele jaar door een prettig klimaat, door de omliggende zee is er ook bij hogere temperaturen een verkoelend windje aanwezig.Klik hier voor de site van STO Garant


Klik hier voor de
GARANTIEREGELING
van Manta Travel
Aanbiedingen